Egen app

EASY

Din bästa säljare

Alla förtjänar en egen app!

I takt med att teknik utvecklas ökar efterfrågan på bekväma lösningar för konsumenter. Att kunna beställa mat med några klick är för många en självklarhet idag. De restauranger som inte erbjuder den tjänsten tappar kunder, varje dag, hela tiden. Med vår app, eller rättare sagt din app, får du din egen app, med ditt företags personliga touch. Helt byggd på dina villkor.

Självklart kan dina kunder båda beställa hemleveranser (men på dina villkor) samt boka bord via appen!

Att ha sin egen app har många fördelar. Dels gör du livet lite enklare för dina kunder och din personal, men framförallt får du en säljare och marknadsförare som arbetar 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Med hjälp av viktig statistik som samlas in från dina användare kan du förbättra din lönsamhet. Du får möjlighet att skräddarsy erbjudanden och du skicka push-notiser för att öka din försäljning! Smart!

Alla ordrar som läggs dyker direkt upp hos dig i restaurangens system och du kan hantera dom därefter. Enklare för kunden, enklare för dig!

EASY

Enkelt är gott

Gott är lönsamt.

Idag väljer de flesta det som är enkelt. Vissa tvekar bara de är tvungna att ringa för att beställa mat. Med enklare system för dina kunder kommer fler ordrar. Du behöver heller inte lägga någon tid på att passa telefonen och bli avbruten när du servar dina kunder. Win – Win!

Appetit
BON comida delicioso

DET ÄR EATEASY app

Smart marknadsföring

Din app är inte bara en app, det kommer bli både din bästa säljare och marknadsförare.

Konkurrenskraftigt pris

Vi har gjort det möjligt för både den mindre eller större restaurangen att ha sin egen app.

Bordsbokning från appen

Låt dina kunder boka bord från appen. Slut med stressande samtal och missade bokningar. Du kan fokusera på det du är bäst på.

Skräddarsydd lösning

Dina behov, vår lag. Du får en lösning som passar just din restaurangs behov. Från beställning till leverans.

Flera betalningsalternativ

För att göra det easy för dina kunder erbjuder vi flera olika betalningsalternativ att välja mellan.

Modernt hanteringssystem

Modernt och enkelt hanteringssystem för att göra det enkelt för köket att ta hand om ordrar samt kommunicera med dina kunder.

Vi berättar gärna mer
Kontakta oss nedan